🌟 Το πιο ανατρεπτικό καλοκαιρινό φεστιβάλ τουρνουά Texas Hold’em έρχεται στην υπέροχη Κρήτη! 🌞
Ετοιμαστείτε να ζήσετε μια επική εμπειρία συναγωνισμού και ατελείωτης διασκέδασης από την 1η Ιουλίου έως τις 16η Ιουλίου. Ο ΟΦΙΤΕΧ Κρήτης παρουσιάζει το Summer Festival που δεν πρέπει να χάσετε!
Με τον συνολικό εγγυημένο έπαθλο 25.000p GTD σε όλα τα events, αυτό το φεστιβάλ υπόσχεται απίστευτες συγκινήσεις και ανεπανάληπτη δράση. Από τα εκπληκτικά satellites μέχρι το κυρίως event, τονίζουμε την αδρεναλίνη που θα ρέει σε κάθε παιχνίδι!! Και αυτό δεν είναι το καλύτερο μέρος της ιστορίας! Ο νικητής του main event θα κατακτήσει το τεράστιo έπαθλο των 4.000p για την πρώτη θέση! Αναμένεται μια συναρπαστική ανταγωνιστική μάχη, όπου μόνο οι καλύτεροι θα επιβιώσουν!!
Αλλά ας μιλήσουμε για τα satellites μας, τα οποία είναι ένας ευκαιρία για να κερδίσετε τη θέση σας στο μεγάλο τραπέζι!! Το Main Event Satellite είναι ο αγώνας που θα σας οδηγήσει στην κορυφή. Με αυτά τα δυνατά χαρακτηριστικά, το Main Event Satellite είναι η ευκαιρία σας να αποδείξετε τις δεξιότητές σας και να κατακτήσετε μια θέση στο πιο σημαντικό τουρνουά του φεστιβάλ!
Είμαστε ενθουσιασμένοι που σας καλωσορίζουμε σε αυτήν την απίστευτη καλοκαιρινή περιπέτεια στην Κρήτη. Ετοιμαστείτε να ζήσετε αξέχαστες στιγμές και να γνωρίσετε κι άλλους παίκτες που θα βρείσκονται στο Ηράκλειο. Είναι η ευκαιρία σας να επιδείξετε το ταλέντο σας, να πάρετε μέρος σε εκπληκτικά τουρνουά και να κερδίσετε μεγάλα έπαθλα!! Ζήστε το απόλυτο καλοκαιρινό πόκερ φεστιβάλ!!
Είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχτούμε και να δημιουργήσουμε αξέχαστες στιγμές γεμάτες αδρεναλίνη!!