profil-liga-logia-gia-ton-omilo

Ο Όμιλος Φίλων Texas Hold’em, ΟΦΙΤΕΧ,  ιδρύθηκε το 2012 και λειτουργεί βάσει της Ελληνικής νομοθεσίας (Πρωτοδικείο Πειραιώς αρ. μητρώου 63799, αρ. κατάθεσης 589/2012) και μόνο για μέλη ως ένας Ψυχαγωγικός Εκπαιδευτικός Όμιλος του Texas Hold’em.

Στις μεγάλες και ωραίας αισθητικής αίθουσες του, τα μέλη έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν, μέσα από μια μεγάλη γκάμα τραπεζιών το παιχνίδι που τους ενδιαφέρει, είτε πρόκειται για τουρνουά είτε για Ring Games που τρέχουν παράλληλα και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και είναι φτιαγμένα και υπολογισμένα σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις δυνατότητες του κάθε μέλους.

Ο Όμιλος μας λειτουργεί πλέον σε 5 ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες, στο Μαρούσι, στον Άλιμο, στον Πειραιά, στο Ηράκλειο Κρήτης και στα Ιωάννινα σε μια  προσπάθεια να επιδιώξει την συνάντηση ανθρώπων με κοινό ενδιαφέρον το Texas Hold’ em, να καλλιεργήσει τις δεξιότητες των μελών του, να αυξήσει τη συμμετοχή στο παιχνίδι του Texas Hold’ em και να προάγει την ευγενή άμιλλα και τον ανταγωνισμό με απώτερο σκοπό να το αναδείξει σε ένα επίσημο άθλημα.

Με πάνω από 10.000 και πλέον ενεργά μέλη, ο ΟΦΙΤΕΧ συνεχίζει τη πορεία του στην προώθηση του αγαπημένου μας παιχνιδιού και ευχαριστεί όλους εσάς που τον στηρίξατε και τον αναδείξατε ως τον μεγαλύτερο Όμιλο Φίλων Texas Hold’em στην επικράτεια!

Και οι 5 αίθουσες μας σε Βόρεια Προάστια, Νότια Προάστια, Πειραιά Ηράκλειο Κρήτης και Ιωαννίνων είναι εύκολα προσβάσιμες και σε κεντρικά σημεία.