Ο ΟΦΙΤΕΧ πρωτοπορεί δημιουργώντας την OFITEX Poker Team. Όλα τα μέλη του Ομίλου θα μπορούν να συμμετέχουν σε αυτή την ξεχωριστή ομάδα και να διεκδικήσουν μέσω του ΟΦΙΤΕΧ μία θέση σε μεγάλες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Κάθε μήνα θα ανακοινώνεται το προγραμματισμένο event, στο οποίο θα μπορούν τα μέλη να λάβουν μέρος μέσω Leaderboard, Satellite ή απευθείας συμμετοχής.

TOURNAMENT LEADERBOARD
Από την 1η κάθε μήνα έως την 31η, θα υπάρχει Tournament Leaderboard το οποίο θα επιβραβεύει ένα μέλος του ομίλου με δωρεάν πακέτο για το προγραμματισμένο event, το οποίο θα καλύπτει το buy-in και τα έξοδα του ταξιδιού. Όλοι οι παίκτες που θα συμμετέχουν στα καθημερινά τουρνουά του ομίλου θα επιβραβεύονται με πόντους οι οποίοι θα προσμετρώνται στη μηνιαία βαθμολογία. Για τον υπολογισμό των πόντων που θα λαμβάνει ένας παίκτης από κάθε τουρνουά, τα κριτήρια βαθμολόγησης θα είναι: το buy in, ο αριθμός των συμμετοχών και η θέση στην οποία θα τερματίσει.

Με την ολοκλήρωση του Leaderboard θα δημιουργείται ένα τελικό τραπέζι, το οποίο θα αποτελείται από τους εννέα πρώτους του Tournament Leaderboard, ο ΝΙΚΗΤΗΣ του οποίου θα κερδίζει το δωρεάν πακέτο για το προγραμματισμένο event.

LIVE SATELLITES
Κατά τη διάρκεια του μηνιαίου Leaderboard θα διεξάγονται στις αίθουσες του Ομίλου Live Satellites με εγγυημένα πακέτα για το τρέχον event.

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Όσα μέλη επιθυμούν την απευθείας συμμετοχή τους σε κάποιο από τα event μπορούν, χωρίς καμία επιβάρυνση, να προχωρήσουν στην αγορά πακέτου με όλα τα ειδικά προνόμια που θα έχουν τα μέλη του ΟΦΙΤΕΧ Poker Team.

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

  1. Το κάθε μηνιαίο Leaderboard αφορά το προγραμματισμένο Event το οποίο θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα από τη λήξη του Leaderboard.
  2. Τα πακέτα για το κάθε Event είναι αξίας 1000p. Το κάθε πακέτο είναι ονομαστικό και δε μεταβιβάζεται, ούτε εξαργυρώνεται. Σε περίπτωση που κάποιος από τους παίκτες που κέρδισαν το πακέτο συμμετοχής τους, δε μπορεί να συμμετάσχει στο τρέχον Event, τότε κατόπιν συνεννόησης θα μπορεί να εγγραφεί στο Event του επόμενου μήνα.
  3. Ο ΟΦΙΤΕΧ αναλαμβάνει την οργάνωση του κάθε ταξιδιού, με τα μέλη του ΟΦΙΤΕΧ Poker Team να έχουν εξασφαλισμένη τη διαμονή τους και τις μετακινήσεις τους στην χώρα που θα λάβει μέρος το εκάστοτε Event.
  4. Όλα τα μέλη, ανεξάρτητα από τον τρόπο με τον οποίο θα συμμετάσχουν στον ΟΦΙΤΕΧ Poker Team, θα έχουν την υποχρέωση να κλείσουν τα αεροπορικά εισιτήρια για τις ημερομηνίες τις οποίες θα είναι η εκάστοτε αποστολή. Αν κάποιο μέλος θελήσει να παρατείνει τη διαμονή του, τότε αυτό θα γίνεται με δική του επιβάρυνση.
  5. Ο ΟΦΙΤΕΧ διατηρεί το δικαίωμα να αποβάλει από την κάθε αποστολή όποιο μέλος κρίνει πως είχε ανάρμοστη συμπεριφορά απέναντι σε άλλα μέλη, ή κατά τη διάρκεια του Event.