Έρχεται να αφήσει το στίγμα του… στην ιστορία του Texas Holdem στην Ελλάδα! Ο ΟΦΙΤΕΧ συνεχίζοντας να πρωτοπορεί στη διεξαγωγή των μεγαλύτερων διοργανώσεων Texas Holdem στην Ελλάδα, ενώνει τα μέλη του, τα στελέχη του, την εμπειρία του, και ξεκινάει τον Οκτώβριο το ΟΦΙΤΕΧ CHAMPIONS LEAGUE!!! 10 συναρπαστικοί μήνες με προκριματικά, Final Four παικτών, Τελικό και φύγαμε για EPT!!!

Έλα στη μεγαλύτερη ομάδα που χρόνια τώρα δουλεύει με πάθος στο άθλημα που όλοι αγαπάμε… και εκπροσώπησε μας σε Ευρωπαϊκό επίπεδο!!! Όραμα μας είναι η κατάκτηση της 1ης θέσης στο επόμενο EPT από ένα Μέλος του Ομίλου μας, που θα μας κάνει υπερήφανους.

Αντέχεις την πρόκληση; Τολμάς να διακοσμήσεις τις αίθουσες μας για πάντα;

Σε προσκαλούμε να πάρεις μέρος στο επόμενο ταξίδι του Ομίλου μας, να ζήσουμε μαζί πολλές στιγμές αδρεναλίνης, αγωνίας και χαράς, με επιβράβευση την αποστολή σου στο επόμενο EPT.

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ
Με κάθε Νίκη στα εβδομαδιαία μας τουρνουά (πλην Freeroll), στις αίθουσες του ΟΦΙΤΕΧ κερδίζεις τη συμμετοχή σου στο προκριματικό του μήνα και οι FINAL Four (τετράδα) προκρίνεται στον τελικό. Ο MVP του κάθε μήνα (1η θέση) περνάει στον τελικό με x2 Stack (40.000) και βραβεύεται με ονομαστικό κύπελλο σαν Πρωταθλητής του μήνα. Σε περίπτωση 2ης (3ης κ.ο.κ) Νίκης στα καθημερινά τουρνουά, αυξάνεται το αρχικό stack των 20.000 μαρκών (στο προκριματικό) με +1 αρχικό stack. Σε περίπτωση 2ης (3ης κ.ο.κ) Νίκης σε μηνιαίο προκριματικό τουρνουά, αυξάνεται το αρχικό stack των 20.000 μαρκών με +1 αρχικό stack (στο μεγάλο τελικό) Κάθε προκριματικό τουρνουά θα διεξάγεται την 1η Κυριακή του επόμενου μήνα.

ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΘΛΑ
Στο τέλος των 10 προκριματικών θα έχουμε 40 αθλητές να συμμετάσχουν στον ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΛΙΚΟ με την τελική 5ΑΔΑ (+1 αθλητής από τον ΟΦΙΤΕΧ ΚΡΗΤΗΣ) να κερδίζει τη συμμετοχή της στην Αποστολή του πανευρωπαϊκου EPT 10.000p GTD!!! Η Αποστολή περιλαμβάνει τα παρακάτω 6 πακέτα:

  • Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ κερδίζει τη συμμετοχή του στο EPT National High Roller αξίας 2.200p
  • 2η, 3η, 4η, 5η και 6η θέση (από ΟΦΙΤΕΧ ΚΡΗΤΗΣ) συμμετοχή στο EPT National αξίας 1.100p

Στην αποστολή της 6άδας των εκπροσώπων της ΟΦΙΤΕΧ Poker Team συμπεριλαμβάνονται τα μεταφορικά έξοδα και η διαμονή.

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Κάθε πακέτο της Αποστολής EPT είναι ονομαστικό και δε μεταβιβάζεται. Σε περίπτωση που κάποιος από τους νικητές, δε μπορεί να συμμετάσχει στην προγραμματισμένη Αποστολή, για οποιονδήποτε λόγο, το πακέτο του μεταφέρεται στον επόμενο αθλητή στη σειρά αποχώρησης του ΜΕΓΑΛΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ. Ο ΟΦΙΤΕΧ αναλαμβάνει την οργάνωση του ταξιδιού, με τα μέλη της ΟΦΙΤΕΧ Poker Team να έχουν εξασφαλισμένη τη διαμονή τους και τις μετακινήσεις τους στον τόπο και το μέρος που θα λάβει χώρα το EPT. Για λόγους ευελιξίας οι ημερομηνίες διεξαγωγής των προκριματικών και του ΜΕΓΆΛΟΥ ΤΕΛΙΚΟΎ δύναται να τροποποιηθούν. Αν κάποιο μέλος θελήσει να παρατείνει τη διαμονή του, αυτό είναι εφικτό με δική του επιβάρυνση. Στα πλαίσια της ευπρεπούς παρουσίας του ΟΦΙΤΕΧ, ως ο μεγαλύτερος Όμιλος Φίλων Texas Holdem, κρίνεται απαραίτητη από πλευράς του Ομίλου, η παροχή των διακριτικών υλικών (t-shirt, καπέλο, προστατευτικής μάσκας κτλ) με σκοπό την ομοιόμορφη παρουσία των εκπροσώπων της ΟΦΙΤΕΧ Poker Team. Με την συμμετοχή στην αποστολή συνεπάγεται η σύμφωνη γνώμη και αποδοχή από πλευράς αθλητή, η χρησιμοποίηση φωτογραφικού υλικού και η αναμετάδοση της συμμετοχής του, με live reporting από την εξέλιξη της πορείας του στο EPT. Ο ΟΦΙΤΕΧ διατηρεί το δικαίωμα να αποβάλει από την αποστολή όποιο μέλος κρίνει πως είχε ανάρμοστη συμπεριφορά απέναντι σε άλλα μέλη κατά τη διάρκεια του ΟΦΙΤΕΧ Champions League.

Καλή επιτυχία σε όλους και πάμε για το πρώτο Shuffle…