Τα Ring Games είναι τα παιχνίδια Texas Hold’em όπου οι συμμετέχοντες παίρνουν μέρος με μάρκες που ανταποκρίνονται στους πόντους τους και δεν έχουν προκαθορισμένη ώρα τέλους, παρά το απαιτούμενο ελάχιστο χρονικό περιθώριο της 1 1/2 ώρας συμμετοχής. Οι αθλητές είναι σε θέση να εισέρχονται και να εξέρχονται κατά βούληση. Ωστόσο απαγορεύεται κάποιος παίχτης να αφαιρέσει κάποιο μέρος από τις μάρκες του όσο συμμετέχει στο παιχνίδι παρά μόνο εάν αποχωρήσει από αυτό.

Ring GamesΣτον Όμιλο μας θα βρείτε Texas Hold’ Em Νo limit Ring Games από νωρίς για όλες τις προτιμήσεις με τα blinds να κυμαίνονται συνήθως από 0,25-0,25p μέχρι 0,50-1,00p. Στα τραπέζια μας, τα μέλη μπορούν να συμμετέχουν ακόμα και με 10 πόντους κατ’ ελάχιστο, εγγραφή που αυξάνεται ανάλογα με το level των blinds.

Ένα παιχνίδι Ring μπορεί να είναι full ή shorthanded δηλαδή να μην χρειάζεται απαραιτήτως η συμμετοχή δέκα αθλητών για να ξεκινήσει ή να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Αναζητήστε το κατάλληλο Ring Game που σας ταιριάζει στα Νότια Προάστια, στον Πειραιά ή τα Βόρεια Προάστια την ώρα που σας εξυπηρετεί, καθώς τα τραπέζια μας είναι διαθέσιμα στα μέλη μας από νωρίς το μεσημέρι, κατά την διάρκεια των τουρνουά και μετά το τέλος αυτών μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ελάτε να σας γνωρίσουμε και να εκπαιδευτείτε στο παιχνίδι που τόσο αγαπάμε και με προσήλωση υπηρετούμε.