Ένα τουρνουά Texas Holdem είναι μια εκδήλωση όπου οι αθλητές ανταγωνίζονται παράλληλα σε πολλά τραπέζια. Ο κάθε αθλητής ξεκινά το τουρνουά με τον ίδιο αριθμό μαρκών με τους υπόλοιπους και αποχωρεί εάν χάσει όλο του το stack. Ο νικητής του τουρνουά είναι αυτός που θα συγκεντρώσει όλες τις μάρκες στο παιχνίδι ενώ οι παίχτες στις υπόλοιπες θέσεις επιβραβεύονται σύμφωνα με την κατάταξη τους. Στα τουρνουά τα blinds αυξάνονται ανά σταθερά χρονικά διαστήματα.

τουρνουά Texas HoldemΓια να συμμετέχετε σε ένα τυπικό τουρνουά, κάνετε μία εγγραφή, συνήθως την ίδια σε όλα μας τα τουρνουά για έναν καθορισμένο αριθμό μαρκών (πχ 10000 μάρκες). Αυτές οι μάρκες έχουν μόνο ονομαστική αξία για να μπορεί να διεξαχθεί το τουρνουά. Κάποια τουρνουά προσφέρουν την επιλογή ενός ή περισσότερων re-buy, re-entry και add-on είτε με προϋποθέσεις ελάχιστου αριθμού μαρκών, είτε κατά την έναρξη, είτε κατά την διάρκεια είτε μόλις ο αθλητής χάσει όλο του το stack.

Η εγγραφή στα τουρνουά μας μπορεί να γίνει έως και 2 με 3 ώρες μετά την έναρξη χωρίς να χρειάζεται να κλείσετε θέση νωρίτερα και τα έπαθλα μας υπολογίζονται βάσει του αριθμού των εγγραφών που έχουν γίνει και των ενδεχόμενων re-buy ενώ δεν υπάρχει προκαθορισμένος απαιτητός ή μέγιστος αριθμός παιχτών που συμμετέχουν.

Στις αίθουσες μας θα βρείτε και πιο εξεζητημένα ειδή Texas Hold’em Tournaments όπως Freezeout, Bounty και Freeroll. Στα Freezeout o παίχτης δεν έχει δικαίωμα re-buy και απέρχεται  αμέσως μόλις χάσει όλες τις μάρκες του. Στα Bounty ο παίχτης που καταφέρνει να αποβάλλει έναν αντίπαλο κερδίζει  μια προκαθορισμένη επιβράβευση για το κατόρθωμα του. Τα Freeroll τουρνουά δεν απαιτούν buy in πόντων ενώ προσφέρουν έπαθλα για τους νικητές.

Στον Όμιλο μας ανάλογα με την ημέρα θα βρείτε να διεξάγονται 1 έως 2 τουρνουά.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των εβδομαδιαίων τουρνουά για τις 3 αίθουσες μας, θα το βρείτε στην ενότητα Πρόγραμμα Τουρνουά – Ring Games